Kréta Blanja
Toko saiki
Mlebu
Telusuri situs ing situs kita
Waca liyane

📦 GRATIS ING Jagad 🌎 KIRIMAN PESENAN Liwat £ 50 🚚

Bodybuilt Labs Black Series 60 Capsules
Bodybuilt Labs Black Series 60 Capsules
Didol

Bodybuilt Labs Black Series 60 Kapsul

Reguler regane £ 169.99

Product Description

 

KANG SENI .... Series Black Labs Bodybuilt

Bangunan otot utama yaiku tumpukan Sarm! 4 sindiran sing paling kuat sing dirancang kanggo nambah otot lan hipertrofi kanthi cepet wis digabung dadi 1 kapsul. Kita wis nyampurnakake dosis lan kemudahan kanggo siklus Sarm sabanjure supaya paling apik.

Saben CAPSULE ngemot

10mg - Ibutamoren MK-677

5mg - Ligandrol LGD-4033

10mg - Testolone RAD-140

5mg - Myostine YK-11

 

Keuntungan Seri Ireng 

  • Ngasilake asil paling apik ing jangka wektu sing paling cedhak
  • Nambah ketahanan ngangkat lan nambah kekuatan angkat.
  • Mbantu sampeyan ngenteni luwih akeh kalori tinimbang sing dikonsumsi kanggo ngobong lemak liyane.
  • Mbangun otot lan ngobong lemak awak sekaligus.
  • Guwarsa ndandani lan marasake awakmu.
  • Nambah penylametan nitrogen lan sintesis protein - blok utama kanggo massa otot.
  • Ora diowahi dadi DHT (dihydrotestosteron) utawa estrogen.
  • Efek anabolik sing gedhe banget ing awak.
  • Mbantu sampeyan latihan maneh lan luwih angel nalika nyuda resiko ciloko.

Cara Nggunakake Seri Ireng

Dawa Siklus

Bodybuilt Labs Black Series paling digunakake ing siklus 8-12 minggu dening pria lan 6-8 minggu dening wanita, sanajan iki bisa beda-beda miturut preferensi individu lan syarat siklus.

Dosis 

Dosis sing disaranake yaiku 2 kapsul saben dina kanggo Pria lan 1 kapsul saben dina kanggo Wanita. Disaranake misahake dosis AM & PM kanggo asil maksimal.

Tumpukan Kanthi

Iki minangka tumpukan otot sing utama. Sampeyan ora prelu tumpukan iki.

Asile Khas

Asil sekitar 1 kg massa otot sing ditambahake saben minggu nalika njupuk Seri Ireng 

Apa Aku Perlu PCT & Suplemen Liyane?

Disaranake ditambahake Siklus SARM Labs binaraga Dukungan 90 Kapsul menyang siklus Sarm wae. Dhukungan siklus bakal nggedhekake asil lan menehi syarat sing dibutuhake ing awak sajrone latihan lan recomposisi awak.

Sawetara Sarm bisa sementara nyuda tingkat testosteron alami sampeyan. Penting sawise siklus sampeyan nggawa testosteron alami dadi 100% kanggo njaga asil sing digawe saka siklus sampeyan. PCT kita dirancang khusus kanggo Sarms lan bakal njamin sampeyan bisa terus menang. Sarves Labs binaraga PCT 90 Kapsul

Disaranake PCT Lengkap karo produk iki, 12-16 minggu cocog.

 Kanggo saran babagan Sarms sing cocog kanggo sampeyan priksa Pandhuan Sarms.