Katentuan Pangginaan supados langkung

Elinga yen situs web iki mung kanggo informasi lan ora menehi panggunaan obat-obatan kanggo nambah kinerja. Panganggone saben obat, kalebu sing katon ing situs web, kudu digawe sawise rekomendasi medis lan evaluasi riwayat medis. Kajaba iku, panggunaan kasebut kudu diawasi lan dianalisis kanthi rutin dening praktisi medis sing berkualitas utawa staf medis sing sah. Situs web iki ditujokake kanggo wong diwasa paling ora umur wolulas taun, pikiran sehat, lan kompeten kanthi sah kanggo tuku online.

Pamilik lan operator Situs Web iki (utawa "Situs") duwe hak eksklusif lan tanpa tantangan kanggo nyunting (kabeh utawa sebagean lan tanpa kabar sadurunge) apa wae postingan utawa konten situs web ing situs kasebut. Owahan apa wae sing bakal digawe bakal efektif karo efek langsung sawise ditampilake ing situs web. Kunjungan menyang situs web, sadurunge utawa sawise owah-owahan kasebut, kalebu panriman tanpa syarat lan lengkap babagan syarat lan kahanan sing asli utawa sing direvisi tanpa katemtuan lan / utawa persetujuan. Pamilik lan operator situs web iki ora tanggung jawab kanggo link menyang situs web pihak katelu sing diwenehake mung kanggo penak pengunjung situs lan ndhesek pengunjung situs kanggo ngati-ati kanthi ati-ati sadurunge tumindak utawa promosi informasi babagan tautan kasebut utawa situs web Yen sampeyan tumindak utawa ngubungake menyang situs web pihak katelu, sampeyan duwe risiko lengkap.

Pamilik lan operator situs web nyaranake supaya pengunjung situs kudu mriksa maneh Katemtuan Panggunaan lan kaca-kaca penting liyane supaya bisa ngerti babagan nganyari utawa pangowahan, yen ana, sawise kunjungan terakhir utawa yen iki kunjungan pertama . Materi sing diwenehake mung kanggo informasi lan panggunaan situs web iki sampeyan dhewe. Pamilik lan operator situs web iki kanthi tegas mbantah kabeh jaminan apa wae, kanthi ekspresi utawa tersirat lan ora sah miturut ukum ing ekuitas, utawa liya, babagan informasi sing diwenehake ing situs web iki (kalebu tautan menyang situs web pihak katelu) lan / utawa panggunaan informasi sing diwenehake ing situs web iki.

Informasi sing bisa dideleng utawa bakal dikirim ing situs web asring diklumpukake saka pihak katelu lan Situs web iki ora nyengkuyung utawa nyengkuyung kasunyatan kasebut, lan pengunjung lan pangguna situs tanggung jawab tanggung jawab kanggo tumindak sing ditindakake sawise ngakses situs web iki. Kanthi ngunjungi lan nggunakake situs iki, sampeyan ngakoni manawa panggunaan konten situs web iki kanggo panggunaan pribadi, non-komersial lan panggunaan materi sing ora sah bisa nglanggar hak cipta, merek dagang, lan / utawa undang-undang liyane.

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan setuju lan setuju kanggo nampa informasi liwat email saka pihak sing duwe lan operator situs web iki kanthi rutin lan ngeculake, menehi ganti rugi, mbela lan ora duwe gawe piala karo pamilik lan operator situs web iki lan afiliasi, saka kabeh tanggung jawab, klaim, kerusakan, biaya lan biaya, kalebu biaya lan biaya pengacara sing cukup, pihak katelu liwat panggunaan, ketergantungan, lan promosi konten, tautan, utawa liya-liyane.

Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis maca lan setuju bakal tundhuk karo katemtuan panggunaan lan kabeh syarat lan katemtuan ing situs web iki lan panggunaan Situs lan Layanan iki nuduhake manawa sampeyan wis maca lan setuju karo Penafian, kabijakan Privasi, lan katemtuan panggunaan. Apa wae hak sing ora diwenehake kanthi nyata ing kene dilindhungi undhang-undhang. Isi pratelan iki bisa diowahi kapan wae, miturut kabijakan lan ngakses situs iki, sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis maca lan ngerti kesepakatan kasebut ing ndhuwur lan setuju bakal kaiket karo kabeh syarat lan katemtuane.