Kebijakan Privasi

Ing Bodybuiltlabs, sampeyan ngerti manawa sampeyan dipercaya bisa tumindak kanthi profesional, etika, lan tanggung jawab nalika sampeyan milih menehi informasi babagan awake dhewe liwat situs web.

Informasi apa sing dikumpulake Bodybuiltlabs? Kepiye cara Nggunakake?

Kita bisa njaluk informasi pribadhi supaya diwenehake yen sampeyan ndhaptar tandha email, newsletter, utawa layanan liyane. Informasi iki diklumpukake kanggo tujuan mung kanggo nyedhiyakake konten khusus lan adhedhasar minat. Sampeyan bisa uga diklumpukake supaya sampeyan menehi informasi babagan ngluncurake produk utawa layanan anyar utawa nganyari kanthi penawaran khusus saka Bodybuiltlabs, lan sampeyan bakal duwe pilihan supaya ora nampa informasi kasebut.

Kita ora nuduhake utawa adol informasi sampeyan marang wong sing ora sah, lan ora bakal bisa ditindakake. Nanging, kita bisa uga nyampekano informasi pribadi kaya sing diwajibake utawa diidini miturut ukum sing ditrapake kanggo tundhuk karo sarat ukum utawa peraturan. Kita njupuk langkah sing cukup kanggo nglindhungi data sing diklumpukake saka perubahan, akses sing ora sah, pambocoran, utawa karusakan. Kita ngetrapake prosedur keamanan standar industri kanggo ngakses lan nyimpen informasi. Nanging, kita bisa uga kepeksa menehi informasi menyang pamrentah utawa pihak katelu kanthi kahanan tartamtu. Kita nyoba sing paling apik kanggo njaga informasi sampeyan, nanging pihak katelu kanthi ilegal bisa ngakses utawa nyegat komunikasi utawa transmisi pribadi, utawa pangguna bisa nyalah gunakake utawa nyiksa informasi sing dikumpulake saka situs iki.

Sampeyan bisa nelusuri lan ngakses situs web umum tanpa menehi informasi identifikasi pribadi. Nanging, kita bisa njaluk sampeyan menehi informasi pribadi tartamtu yen sampeyan njaluk ngubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap utawa kajelasan babagan produk lan layanan. Informasi iki bisa uga kalebu jeneng, nomer telpon, alamat, lan informasi kontak liyane. Kanthi nggunakake situs web kami, sampeyan setuju kanggo nglumpukake lan nggunakake informasi iki dening Bodybuiltlabs.

Elinga yen kita duwe hak lengkap lan ora tantangan kanggo ngganti praktik privasi kabeh utawa sebagean, nalika dibutuhake tanpa intimasi sadurunge. Kita bakal ngirim pangowahan kasebut ing kaca Kebijakan Privasi situs web yen ana kedadeyan kasebut. Kita njaluk tulung mriksa kaca iki kanthi interval rutin kanggo mesthekake yen sampeyan ngerti babagan praktik privasi paling anyar. Kurang pangerten utawa kesadharan utawa ora ngunjungi kaca iki isih bakal dianggep sah kanggo kabeh pengunjung situs.

Cathetan Kanggo Bocah Lan Wong Tuwane

Kita dienggo situs web Bodybuiltlabs mung kanggo wong diwasa. Bocah cilik (ing umur 18 taun) ora layak nggunakake produk lan layanan lan saranake sampeyan ora ngirim informasi pribadi marang kita. Bocah cilik bisa nggunakake layanan kita mung kanthi idin saka wong tuwa utawa wali, yen panggunaan kasebut disetujoni dening ukum sing ditrapake.

Situs Pihak katelu

Kita bisa uga menehi link menyang situs pihak katelu saka situs web. Elinga yen kita ora nyetujoni utawa ngetrapake konten utawa praktik privasi situs apa wae sing dudu Bodybuiltlabs sing bisa dihubungake. Kunjungan menyang situs kasebut duwe risiko dhewe lan sampeyan kudu mriksa maneh sadurunge nggunakake utawa menehi informasi pribadi marang dheweke.

Sampeyan setuju kanggo mbela, menehi ganti rugi, lan njaga Bodybuiltlabs lan mitra kasebut supaya ora cilaka saka kabeh kewajiban, biaya lan biaya, kalebu biaya pengacara sing cukup, sing ana gandhengane karo pelanggaran Syarat lan Ketentuan sing ditindakake dening sampeyan utawa pangguna liyane ing akun kasebut. Kabeh konten sing diterbitake utawa bisa diakses liwat situs web iki dilindhungi hak cipta. Iki bisa uga ora digunakake, diterbitake, dikirim maneh, direproduksi, utawa disiarake tanpa ijin tertulis saka sing duwe hak cipta.

Yen sampeyan ora setuju karo syarat lan katemtuan iki, sampeyan dijaluk ora ngakses Situs utawa ndownload Konten.