Privasi mbalekaken

Kebijakan Bursa lan Bali

Muga-muga sampeyan seneng tuku saka BodyBuiltLabs. Nanging, yen sampeyan ora seneng karo tuku, utawa ora memenuhi syarat, sampeyan bisa bali maneh.

Barang kudu dikembalikan kanthi kondisine asline lan bungkus, sajrone 14 dina tanggal sampeyan nampa. Kita bisa nawakake ijol-ijolan utawa pengembalian dana lengkap kanggo rega sing sampeyan bayar.

Yen sampeyan ngasilake produk amarga ora bener, kita mung bakal mbayar biaya ongkos kirim yen item salah amarga ana kesalahan lan dudu yen produk sampeyan dhewe salah pesen.

Kebijakan mbalekaken iki ora mengaruhi hak ukum sampeyan.

Elinga: Kebijakan bali lan ijol-ijolan iki mung ana gandhengane karo tuku internet lan ora ditrapake kanggo tuku ing toko.

Disaranake sampeyan bali barang liwat cara sing diasuransiake lan bisa dilacak, kayata pengiriman Royal Mail Recorded. Nyuwun elinga kanggo njaluk bukti kuitansi ongkos kirim. Elinga yen kita ora bisa tanggung jawab kanggo item sing ilang ing pos kasebut lan ora tekan kita. Yen sampeyan nggunakake Royal Mail Recorded utawa Khusus Pengiriman, sampeyan bisa mriksa manawa kita nampa bingkisan nggunakake trek lan trek situs web Royal Mail.

Supaya kita bisa ngolah bali kanthi luwih efisien, kirim cathetan ing bungkus kasebut. Pease nerangake manawa sampeyan pengin ijol-ijolan utawa pengembalian dana, alasane bali, lan elinga kalebu nomer pesenan lan rincian kontak pribadi sampeyan supaya bisa ngubungi yen ana masalah.

Nalika nampa produk sing bali menyang kita kanggo mbalekake dhuwit lan wis kepenak karo kondhisi lan alesan baline, kita bakal ngolah mbalekne sampeyan kanggo jumlah lengkap sing dibayar kanggo item nggunakake bentuk pambayaran lan akun sing padha digunakake kanggo tuku .

Elinga: yen sampeyan mbalekake barang sing diijolake kanggo mbalekaken, kita duwe hak kanggo dikenani biaya administrasi £ 10 kanggo ngisi biaya ongkos kirim tambahan.

 

+ FAQ KEBIJAKAN PULANGAN

Apa penting kanggo ngisi formulir bali?

Disaranake sampeyan ngisi formulir bali. Elinga yen barang bali tanpa formulir bali, mula kita bisa ngubungi sampeyan liwat telpon utawa email kanggo ngerti sebab bali. Yen ora krungu saka sampeyan sajrone 30 dina, kita duwe hak kanggo mbalekake barang kasebut menyang sampeyan utawa, yen item kasebut memenuhi syarat, proses pengembalian dana dikurangi biaya administrasi £ 10.

Layanan endi sing kudu digunakake kanggo ngasilake item?

Disaranake sampeyan bali barang liwat cara sing diasuransiake lan bisa dilacak, kayata Royal Mail Recorded utawa Special Delivery. Nyuwun elinga kanggo njaluk bukti kuitansi ongkos kirim. Elinga yen kita ora bisa tanggung jawab kanggo item sing ilang ing pos kasebut lan ora tekan kita. Yen sampeyan nggunakake Royal Mail Recorded utawa Khusus Pengiriman, sampeyan bisa mriksa manawa kita nampa bingkisan nggunakake trek lan jejak situs web Royal Mail.

Suwene suwene wektu kanggo mbalekaken dhuwit kanggo diproses?

Nyuwun nganti 10-15 dina kerja sawise panrimo kanggo kabeh pengembalian dana lan ijol-ijolan kanggo diproses. Yen sampeyan durung nampa pengembalian dana sajrone 15 dina kerja wiwit nampa produk, hubungi kami liwat email menyang sales@bodybuiltlabs.co.uk.

Suwene sawise tuku aku bisa bali item?

Priksa manawa sampeyan ngasilake barang ing 30 dina sawise tuku.

Yen barang bali sawise wektu iki, kita duwe hak nolak pengembalian dana, nanging bisa uga menehi pertukaran, tundhuk karo barang kasebut ing kahanan murni. Barang kudu dikembalikan kanthi kahanan sing padha nalika dikirim.

Kepiye yen produk saya rusak utawa rusak?

Yen sampeyan ora nampa produk sing wis rusak utawa ora sing sampeyan pesen, banjur bisa bali menyang kita kanthi gratis kanggo ijol-ijolan utawa pengembalian dana lengkap sajrone 30 dina sawise nampa.

Kepiye yen aku pengin ngasilake barang sing dituku liwat situs cashback?

Barang sing dituku liwat situs web cashback bisa dikembalikan sajrone 30 dina sing padha, nanging cashback ora bakal dibayar kanthi pesenan kasebut.

Kepiye yen aku nampa hadiah gratis karo tuku?

Yen sampeyan pengin ngasilake barang sing diwenehi hadiah gratis, sampeyan kudu bali hadiah gratis karo item kasebut.

+ FAQ TAMBAHAN KEBIJAKAN

Kita bakal ngganti barang sampeyan kanthi seneng yen bali ing kahanan murni lan ngatasi kriteria kanggo mbalekake barang kaya sing dijelasake ing Kebijakan Pulangan ing ndhuwur.

Cara ngganti barang

Tututi prosedur sing padha sing dijelasake ing kabijakan ngasilake. Isi formulir bali lan critakake barang sing pengin sampeyan ijolan bareng karo rincian kontak sing relevan, yen kudu ngubungi sampeyan.

Apa sing kedadeyan yen ana bedane regane?

Yen sampeyan kudu mbayar biaya, kita bakal ngubungi sampeyan supaya bisa mbayar.

Yen ana pengembalian dana parsial, mula iki bakal dikreditake menyang kertu sing sampeyan gunakake kanggo transaksi asli sing menehi pesenan bakal dikembalikan nalika 30 dina.

Apa ana biaya administrasi?

Yen sampeyan ngganti barang sing regane luwih murah, kita duwe hak nambah biaya administrasi £ 10 kanggo rega barang sing diganti. Yen kedadeyan kasebut, kita bakal ngubungi sampeyan kanggo ngandhani babagan iki.