Shipping

Kabeh pesenan dikirim sajrone 24 nganti 48 jam nalika sampeyan pesen kanthi nggunakake macem-macem kurir pengiriman kalebu nanging ora diwatesi. DHL, USPS, Royal Mail, TNT, DPD gumantung saka lokasi lan layanan sing paling cepet. Bingkai wektu pangiriman biasane ana ing antarane 1 o 7 dina kerja, nanging sampeyan bisa uga nampa barang sadurunge. Kabeh pesenan dikirim karo nomer pelacakan supaya sampeyan bisa nglacak saben langkah! Paket bisa uga diadhepi karo wektu tundha sing ora bisa kita kontrol kayata adat utawa telat pos.