Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital ("DMCA")

Situs web mung ditrapake kanggo informasi lan ora bisa diinterpretasikake minangka saran pungkasan, tanggapan, pendapat, utawa saran.

Yen sampeyan rumangsa manawa hak kekayaan intelektual wis dilanggar utawa yen ana bewara pelanggaran diajukake marang sampeyan, sampeyan kudu langsung hubungi kita kanthi ngirim email kanggo ngilangi hak kekayaan intelektual wis dilanggar utawa yen ana bewara pelanggaran wis diajukake nglawan sampeyan.

Elinga yen sawetara layanan utawa sumber informasi sing ditawakake pihak katelu lan kita ora bisa mriksa keasliane kabeh. Ora ana bagean saka situs web iki sing bisa ditularake utawa direproduksi kanthi wujud apa wae, apa wae [kanthi lengkap utawa sebagean], mekanik, elektronik, utawa liya-liyane, kalebu fotokopi lan rekaman, utawa kanthi panyimpenan informasi lan sistem pengambilan, utawa ditularake dening email, utawa digunakake kanthi cara liya sing ora dibahas ing kene kajaba idin sadurunge tinulis saka pemilik situs web ditampa.

Sawise nampa kabar DMCA, kita bakal nyoba nyelidiki kanthi maksimal. Umume, wektu pimpinan 72 jam kerja utawa luwih ing sawetara kasus kudu diwenehake, sanajan bisa nganti 15 dina utawa luwih ing sawetara kasus. Elinga yen teks, gambar, HTML, grafis, lan skrip duwe hak cipta lan diduweni dening situs web iki, kabeh dilindhungi undhang-undhang.