wewaler

"Situs web" utawa "situs" iki mung ditrapake kanggo informasi. Situs web mung kudu digunakake kanggo panggunaan individu, non-komersial lan konten situs web, kalebu teks, grafis, logo, gambar, audio, video, lan liya-liyane minangka properti situs web lan ora kudu direproduksi, ditransfer, utawa disebarake tanpa ditulis ijin.

Elinga yen sampeyan mung bisa nyithak lan ndownload bagean saka macem-macem area ing situs kasebut kanggo nggunakake non-komersial dhewe yen sampeyan setuju ora bakal ngganti utawa mbusak kabar hak cipta utawa proprietari saka bahan kasebut. Uga, sampeyan setuju (kanthi ngakses situs iki) kanggo menehi lisensi sing ora eksklusif, tanpa royalti, ing saindenging jagad, lisensi abadi, kanthi hak sub-lisensi, kanggo ngasilake, nyebar, ngirim, nggawe karya turunan, ditampilake ing publik lan nggawe publik kanthi umum materi lan informasi liyane (kalebu, tanpa watesan, ide sing ana ing babagan produk lan layanan sing anyar utawa sing luwih apik) sing dikirim menyang area umum ing Situs iki (kayata papan buletin, forum, lan grup warta) utawa liwat email kanggo kita kanthi cara apa wae lan ing media apa wae sing saiki wis dingerteni utawa mengko dikembangake.

Sanajan kita ngupayakake nyedhiyakake file tanpa virus, kita ora njamin file sing ora rusak. Saliyane iki, dadi tanggung jawab lengkap lan tanpa syarat pangguna situs kanggo ngevaluasi akurasi, kelengkapan lan migunani kabeh pendapat, saran, layanan, barang dagangan lan informasi liyane sing diwenehake liwat layanan utawa internet umume. Kita ora njamin, kanthi cara apa wae lan apa wae, manawa layanan bakal ora ngganggu utawa bebas kesalahan utawa cacat ing layanan kasebut bakal didandani. Sampeyan luwih ngerti manawa sifat murni internet ngemot materi sing ora diowahi sing sawetara bisa uga eksplisit utawa bisa uga nyinggung sampeyan. Akses sampeyan menyang bahan kasebut duwe risiko dhewe lan lengkap. Kita ora duwe kontrol lan ora nampa tanggung jawab apa wae kanggo materi kasebut.

Dokumen kabijakan iki utawa dokumen utawa kaca liyane ing situs web kasebut bisa diowahi (diowahi utawa dirusak, kabeh utawa sebagean, tanpa ana kabar sadurunge) miturut kabijaksanaan lengkap lan samubarang pangowahan sing digawe bakal efektif langsung lan naleni pangguna sing wis ana . Mula, kita ndhesek supaya kabeh pangguna situs iki kudu rutin mriksa syarat-syarat panggunaan lan dokumen kabijakan liyane sing ditampilake ing situs web supaya tetep ngerti pangowahan, yen ana. Elinga, yen ngunjungi situs web bakal dianggep setuju babagan kabijakan privasi asli utawa sing wis diowahi utawa kabijakan liyane. Yen pengunjung situs ora pengin tundhuk marang syarat lan katemtuan kasebut, dheweke ora bisa ngakses utawa nggunakake situs kasebut.

Panganggone Situs lan Layanan iki nuduhake manawa sampeyan wis maca lan setuju karo Penafian, kabijakan privasi, syarat panggunaan, lan kabeh dokumen liyane. Apa wae hak sing ora diwenehake kanthi nyata ing kene dilindhungi undhang-undhang. Isi pratelan iki bisa uga diowahi kapan wae, miturut kabijaksanaan kita dhewe.