SARM sing paling apik?

SARM sing paling apik?

Modulator reseptor androgen selektif (SARM) diklasifikasikake minangka kelas anyar senyawa terapeutik sing ditondoi kanthi keuntungan spesifisitas androgen-reseptor lan selektivitas jaringan. Obat-obatan sing nambah kinerja iki umume digunakake dening atlet lan binaraga kanggo nambah kekuatan, massa otot, lan ketahanan kardiovaskular. Saliyane kaluwihan kasebut, SARM legit digunakake kanggo nyuda lemes lan nambah pemulihan sawise latihan intensif, latihan kekuatan, sesi kardio, lan latihan resistensi.

Salah sawijining mupangat SARM sing paling gedhe yaiku duwe efek anabolik ing otot nanging ora nyebabake efek negatif ing sistem kardiovaskular lan prostat. Iki mung amarga modulator reseptor androgen pilihan minangka agonis lengkap ing otot lan balung lan minangka agonis parsial ing prostat. Kanthi tembung liya, panggunaan SARM ora digandhengake karo efek samping kaya steroid kayata kulit berminyak, kukul, ginekomastia, kerusakan prostat, nyusut testis, keracunan ati, mual, lan kakehan serangan.

Saiki ayo ngakses informasi babagan SARM sing paling cocog kanggo tujuan kesehatan, kebugaran, utawa binaraga.

Ostarine (MK-2866)

MK-2866, sing misuwur diarani Ostarine lan Ostabolic, minangka salah sawijining modulator reseptor androgen selektif sing paling apik nalika pengaruh positif kanggo kesehatan tulang lan massa otot. SARM iki efektif banget kanggo ngobati jaringan mbuwang otot sing gegandhengan karo umur uga nyegah mbuwang otot ing kahanan kesehatan sing parah. Wiwitane dikembangake minangka obat kanggo ngganti terapi panggantos hormon lan hormon pertumbuhan, Ostarine saiki umume digunakake dening atlet kekuatan lan binaraga kanggo nggayuh tujuan fitness.

Salah sawijining SARM sing paling diteliti, Ostarine mbantu sampeyan nemu kinerja lan asil latihan sing signifikan. Modulator reseptor androgen selektif iki kuat banget lan sampeyan bisa ndeleng efek anabolik sing kuat sanajan dosis kurang saka 3mg. Cara paling apik kanggo nggunakake Ostarine kanggo entuk otot dening pria yaiku nganggo siklus 10 nganti 14 minggu kanthi dosis saben 25 mg (dipérang dadi rong dosis pamisah masing-masing 12.5mg, sepisan esuk lan sore). Dosis Ostarine sing ideal kanggo wanita yaiku 12.5mg saben dina ing siklus SARM 6 nganti 10 minggu. Ostabolic paling becik dijupuk sawise mangan lan 30-40 menit sadurunge latihan intensif, latihan resistensi, sesi kardio, utawa latihan kekuatan. Disaranake banget kanggo ngetutake dhukungan siklus sajrone lan terapi siklus siklus (PCT) sawise siklus SARM Ostarine.

Cardarine (GW-501516)

Dianggep minangka salah sawijining SARM paling apik kanggo ngilangi lemak awak lan ningkatake daya tahan, Cardarine (GW-501516) efektif banget kanggo ngilangi lemak weteng lan visceral sing wangkal amarga sifat non-katabolik sing luar biasa. GW-501516 ora ana gandhengane karo nglestarekake massa otot nalika nambah mekanisme bobot awak (nambah metabolisme, nyuda napsu, lsp). Cardarine paling apik digunakake dening pria ing siklus SARM 10 nganti 14 minggu kanthi dosis saben 10-20mg kanthi dosis 10mg dina sing disaranake kanggo nambah ketahanan lan dosis 20mg saben dina kanggo nambah ngilangi lemak. Dosis Cardarine sing ideal kanggo wanita yaiku 5-10mg saben dina ing siklus SARM 6 nganti 10 minggu.

GW-501516 nindakake iki kanthi rekayasa awak supaya bisa memenuhi sarat energi awak lan ngobong asam lemak tinimbang karbohidrat, sing umume dadi sumber energi sing disenengi awak. Kanthi nindakake iki, Cardarine nyebabake nyuda tingkat lemak lan bobot awak kanthi nyuda panyimpenan lemak ing bagean lemak awak sing umum kayata pinggang, bokong, weteng, lan paha. Ora masalah manawa sampeyan wis ramping utawa ukuran rata-rata utawa lemu, Cardarine bisa mbantu sampeyan ora mung nganggo cara kanthi nambah jalur awak sing ana gandhengane karo metabolisme asam lemak. Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan kerja kanthi luwih angel lan luwih suwe sajrone olahraga intensif kanthi njupuk toleransi kardiovaskular menyang level sing anyar lan luwih apik.

Ligandrol (LGD-4033)

LGD-4033 SARM banget disenengi minangka suplemen latihan sing gedhe lan nglereni. Dosis rata-rata Ligandrol, uga dikenal minangka Anabolicum, kanggo pria yaiku 10 mg saben dina. Dosis Anabolicum sing ideal kanggo wanita yaiku 5-10mg saben dina ing siklus SARM 6 nganti 10 minggu. Sampeyan bisa nyana kenaikan otot tanpa lemak ing antarane 6-12 lbs kanthi nggunakake mung 4-6 minggu sanajan LGD-4033 sing ideal yaiku 10 nganti 14 minggu. Kaya Ostabolic, Ligandrol banget anabolik lan duwe rasio anabolik karo androgenik 10: 1 lan saengga cocog kanggo siklus SARM sing akeh. Disaranake banget kanggo ngombe obat binaraga iki sawise mangan lan paling ora 30-40 menit sadurunge olahraga. Panggunaan LGD-4033 kudu ditambah karo dhukungan siklus sajrone lan PCT sawise siklus LGD-4033 SARM.

Anabolicum paling apik ditumpukake karo Nutrabol, Stenabolic, Ostarine, lan Testolone ing siklus bulking kanggo ngalami efek sinergis. Kanthi nggunakake, sampeyan bisa ngalami asil paningkatan tingkatan sintesis protein, otot padhet, retensi nitrogen, panyimpenan glikogen, kualitas turu lan durasi turu, pulih otot, lan rasa kesejahteraan. LGD-4033 uga bakal mbantu sampeyan pulih kanthi luwih cepet, psikologis lan fisik. Sampeyan uga bisa ngarep-arep olahraga sing luwih produktif, ditambah ketangkasan lan kekuatan otot nalika mbukak LGD-4033 ing siklus SARM.

MK-677 (Ibutamoren)

MK-677 (uga dikenal minangka Nutrabol lan Ibutamoren) minangka pilihan pisanan lan nyata kanggo kabeh wong sing golek alternatif hormon pertumbuhan manungsa sing luwih apik lan murah. Obat siklus bulking sing populer, Nutrabol nuduhake kuat lan khasiat kanggo ngatur distribusi energi lan ngrangsang napsu sing gagak. Ora mung iki, MK-677 luwih apik kanggo nyuda jumlah lemak awak ing awak nalika mbantu ngemas otot sing kuat.

Dosis sing disaranake saka Nutrabol kanggo pria yaiku 15-25mg saben dina ing siklus 10 nganti 14 minggu. Dosis Nutrabol kudu dijupuk sawise utawa mangan, lan paling ora 30-40 menit sadurunge latihan resistensi, sesi kardio, latihan kekuatan, utawa olahraga sing kuat. Kanggo wanita, dosis saben dina sing disaranake yaiku 5-10mg ing siklus enem nganti sepuluh minggu.

Testolone (RAD-140)

Yen sampeyan golek alternatif sing paling apik kanggo terapi panggantos, Testolone (RAD-140) minangka senyawa anabolik sing cocog banget kanggo pilihan atlit lan binaraga kanggo ngrangsang produksi testosteron alami ing awak. Luwih anabolik tinimbang Testosteron kanthi rasio anabolik lan androgenik 90: 1. Cocog kanggo siklus SARM sing akeh, RAD-140 minangka obat sing ningkatake kinerja sing apik kanggo ngrangsang pemulihan otot kanthi cepet, ningkatake libido, lan nambah massa otot.

Testolone paling digunakake kanggo pria ing dosis saben dina 20-30mg ing siklus SARM sing gedhe banget sepuluh nganti patbelas minggu, sing luwih becik dijupuk sawise utawa mangan lan paling ora 30-40 menit sadurunge latihan perlawanan, sesi kardio, utawa binaraga sing kuat latian Kanggo wanita, dosis sing disaranake yaiku 5-10mg saben dina ing siklus enem nganti sepuluh minggu. RAD-140 paling apik ditumpuk karo Ostarine (MK-2866), LGD-4033, lan Ibutamoren (MK-677) kanggo bulking. Siklus RAD-140 SARM kudu mesthi ditambah Siklus SARM Labs binaraga Dukungan 90 Kapsul kanggo dhukungan siklus sajrone siklus lan Bodybuilt Labs SARMs PCT 90 Kapsul kanggo PCT sawise siklus.

Stenabolic (SR-9009)

Stenabolic, salah sawijining obat siklus nglereni paling populer, yaiku suplemen binaraga sing paling apik sing dingerteni manungsa. Duwe potensi ngowahi jam biologis inti awak kanggo ngrangsang pembentukan mitokondria anyar lan mbantu awak supaya bisa ngilangi mitokondria sing ora efektif. Paling apik ditumpuk karo ngethok SARM kayata GW-501516 lan S-4, Stenabolic njaga tingkat metabolisme awak ing sisih sing luwih dhuwur lan ngobong kalori sing akeh amarga bisa menehi stimulasi dramatis ing tingkat metabolisme awak.

Dosis Stenabolic sing disaranake saben dina kanggo pria yaiku 30mg saben dina ing siklus 10 nganti 14 minggu lan dosis Stenabolic sing disaranake kanggo wanita yaiku 10-15mg saben dina ing siklus 6 nganti 8 minggu. Dosis stenabolic paling becik dijupuk sawise utawa nganggo panganan lan 30-45 menit sadurunge latihan binaraga utawa sesi kardio.

Andarine (S-4)

Andarine, uga dikenal minangka S-4, minangka obat siklus nglereni sing paling populer lan paling digemari sing disenengi pria lan wanita. Suplemen binaraga SARM sing nglereni iki minangka obat sing paling apik kanggo nambah kinerja awak kanggo nambah kilogram ekstra ing sabuk. Iki efektif banget kanggo entuk abs enem bungkus kanthi micu oksidasi lemak kanthi naleni reseptor androgen ing jaringan lemak lan adipose.

Ora liya kanggo njaga otot sing wis entuk gaweyan lan larang regane, S-4 paling apik digunakake kanggo pria kanthi dosis saben 50 mg saben dina (25mg sepisan esuk lan 25mg sepisan ing wayah sore) ing siklus wolung nganti rolas minggu. Kanggo wanita, dosis Andarine sing disaranake yaiku 12.5mg saben dina.

Yen sampeyan pengin tuku SARM sing sah, Laboratorium Binaragawan - pedagang favorit lan produsen Modulator Resep Androgen Selektif sing paling apik lan murni - dadi pilihan pertama lan jelas. Iki ora mung amarga menehi SARM kuat, kualitas premium, lan asli sing kuat, nanging uga amarga sing sah SARM UK pabrikan lan adol SARM premium mbantu sampeyan entuk rega paling apik lan bathi kanthi entuk dhuwit.


Posting lawas Posting Anyar